Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Kijksolden bij 2Sport en wintersolden na 3 januari Kijksolden bij 2Sport en wintersolden na 3 januari

NIEUWS | 22-12-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De koude winterdagen luiden het begin van de wintersolden in. De wintersolden beginnen bij 2Sport op 3 januari, maar je kan bij ons reeds terecht voor de KIJKSOLDEN!

 

In ons winterassortiment vind je skikleding voor kinderen, dames en heren van het merk Protest. Voor zowel dames als heren hebben we ook nog lekker warme winterjassen en FIJNE WINTERTRUIEN van The North Face en Jack Wolfskin.

 

Ben je een vervent skieër? Dan kun je bij 2Sport terecht voor ski-helmen, skibrillen, handschoenen, mutsen en ski-kousen. Wij hebben uiteenlopende merken, zoals Cairn, Sinner, Rucanor, Head, X-Socks en NOG VEEL MEER!

 

Voor de koukleumen onder ons hebben wij ook weer winterbuffs met fleece en wol in ons assortiment. En met het thermisch ondergoed van Odlo en Rucanor kunnen kinderen, dames én heren zich ook perfect WARM HOUDEN.

 

Verder vind je bij ons vrijetijdskleding voor kinderen, dames en heren van de merken S.Oliver, Protest, Gaastra, Kelly Roze, Banana Moon, Esprit, The North Face, Jack Wolfskin, Regatta en Silver Medal.

 

Wij wensen je prettige feestdagen en een sportief 2015!

 

Klik hier en bezoek onze website.