Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Cadeautips: Beau Jeu, Puma boxers en PolarA360l Cadeautips: Beau Jeu, Puma boxers en PolarA360l

NIEUWS | 14-12-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De feestdagen komen er aan! Ben jij nog op zoek naar het PERFECTE KERSTGESCHENK? Voor wat originele en sportieve cadeau-inspiratie moet je bij 2Sport in Keerbergen zijn!

 

Wat dacht je van BEAU JEU, de 12e officiële EK-wedstrijdbal. Dit is de bal waarmee tijdens het EK 2016 gespeeld zal worden. De bal ziet er bijzonder leuk uit en is een echt visitekaartje voor gastland Frankrijk. Je ziet direct de kleuren van de Franse vlag in de bal terugkomen, met verder nog zilveren accenten ter afwerking. De officiële bal van Adidas kost 140 euro, maar we bieden ook een replica bal van Adidas aan voor de prijs van 25 euro.

 

NIEUW in ons assortiment zijn de trendy-sportieve boxers van PUMA; een mooi geschenk voor jongens en heren.

 

Tevens hebben we de POLAR A360, een waterdicht horloge en fitnesstracker, die je als eerste in z'n soort een ingebouwde hartslagmeting via de pols biedt. Verder voorziet de Polar A360 nog in persoonlijke trainingsbegeleiding en 24/7 activiteitsmeting en heeft hij zelfs smartwatch functies, zoals smart notifications en een kleuren touchscreen.

 

Kom eens langs en maak er een sportief-feestelijk eindejaar van!

 

Klik hier en bezoek onze website